Du måste fylla i position, kvalifikationer eller företags fältet. Följande fält kan inte användas ensamt: Typ av jobb.
0 jobb (0 tjänster) matchar din sökning
Bedömningstandläkare till Region Västernorrland, Härnösand
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Vårdval Västernorrland är en verksamhet inom Hälso-och sjukvård i regionledningsförvaltningen. Verksamhetens uppdrag omfattar reglering och verksamhetsutveckling inom flera områden bl a handläggning av det regionala tandvårdsstödet, reglering och uppföljning av primärvård och barn- och ungdomstandvård enligt Lagen om valfrihet LOV. I verksamheten ingår även föräldra- och barnhälsovård och vårdgivare på nationell taxa.

Vårdval Västernorrland ansvarar för beställning och utveckling av den tandvård som regionen finansierar, dvs tandvård för barn och ungdomar, samt viss tandvård för äldre, sjuka och funktionshindrade. Mer att läsa om tandvårdsstödet finner du på www.rvn.se.

Vår bedömningstandläkare önskar nu gå i pension och vi söker därför en efterträdare. Tjänsten utlyses som 50% eller mer med placering i Härnösand.

.

Bedömningstandläkaren arbetar i ett team bestående av handläggare och administratörer för tandvårdsfrågor. Tillsammans utvecklar vi området tandvårdsstöd i samverkan med Folktandvården och kommunerna.

Som bedömningstandläkare hos oss kommer du att bedöma inkomna förhandsbedömningar av S-, F- och N-tandvård samt meddela beslut om berättigade till tandvård enligt hälso-och sjukvårdens avgiftssystem. Du kommer att bidra till arbetet att utveckla uppsökande verksamhet och nödvändig tandvård till äldre och funktionshindrade i samverkan med Folktandvården och kommunerna.

Bedömningstandläkaren ingår även som sakkunnig inom verksamhetens uppgift att följa upp barn- och ungdomstandvården i länet samt att bidra till underlag för upphandlingar och avtal/överenskommelser med tandvårdutförare och i samband med politiska beslut.

Du som söker har bred odontologisk kompetens och lång klinisk erfarenhet och som vill bidra till regionens utveckling inom området. Du vill utveckla regionens insatser för personer med behov av särskilda tandvårdsinsatser och har god administrativ förmåga och tycker om att arbeta och utveckla administrativa uppgifter. Du trivs med att arbeta i ett team.

Välkommen med din ansökan!

Tillsvidare

Deltid

Tillsvidareanställning

Deltid, 50% eller enligt överenskommelse

Fast månads- vecko- eller timlön

Månadslön
Tandläkare Folktandvården Örnsköldsvik
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Kliniken i Örnsköldsvik har totalt 35 medarbetare varav 7 är tandläkare och 7 är tandhygienister, Vi bildar tillsammans med folktandvårdens kliniker i Domsjö och Bredbyn ett verksamhetsområde. Ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

.

Vi söker nu 2 stycken tandläkare till vår klinik i Örnsköldsvik.

Vi erbjuder dig:

- Fungerande teamtandvård

- KAIZEN = ständig kvalitetsutvecklingsverktyg

- Väl förankrade värdegrunder

- Suverän arbetsmiljö

- Specialist inom endodonti och ortodonti på kliniken

- Tandteknikerlab i huset

- Scanner på kliniken

Vi har ett väl utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Tillsvidare

Heltid

Tillsvidareanställning

Tillträde enligt överenskommelse

Fast månads- vecko- eller timlön

Månadslön