Du måste fylla i position, kvalifikationer eller företags fältet. Följande fält kan inte användas ensamt: Typ av jobb.
0 jobb (0 tjänster) matchar din sökning
Vill du jobba som tandläkare på Folktandvården Skåne?
JOBBA FÖR LEENDEN!

Vi på Folktandvården Skåne arbetar för att alla skåningar ska vara stolta över sina tänder. Med 1 400 medarbetare vid 68 kliniker i Skåne är vi en stor kraft. Som också har kraft att satsa på dig. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och en stor kunskapsarena, stor trygghet och gemenskap samt stor variation i vardagen.

Och stora leenden!

Vill du bli en av oss? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med fler engagerade och drivna tandläkare som vill vara en del av Folktandvården Skåne, bidra till skåningarnas munhälsa och skapa framtidens tandvård. Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Folktandvården Skåne satsar på ny teknik, forskning och nya arbetssätt. Vårt nya kunskapscentrum - Leendecentralen - i Lund - är en unik satsning där vi samlar forskning, klinisk verksamhet och ledning. Vi skapar förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte för våra kollegor samt en möjlighet att ta del av det senaste inom tandvården. Vårt mål är att ge skåningarna tillgång till framtidens tandvård.

ARBETSUPPGIFTER

Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl barn, ungdomar som vuxna. Du är teamets specialist i oral diagnostik och genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Folktandvården Skåne arbetar med teamtandvård vilket innebär att du både arbetar självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är skapa trygghet och delaktighet. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Om du är nyutexaminerad går du vårt introduktionsprogram och har en mentor under ditt första år. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och här finns många möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

KVALIFIKATIONER

Du har tandläkarexamen och svensk legitimation samt kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium alternativt svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift.

Vi vill att du har grundläggande datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem.

Du vill bidra till Folktandvården Skånes fortsatta utveckling. Du har en hög känsla för kvalitet och som person är du engagerad. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Nyskapande, Öppna och Tillsammans.

ÖVRIGT

Folktandvården Skåne är Skånes största tandvårdsföretag med över en miljon kundbesök varje år. Vi finns på 44 orter runt om i Skåne och har 68 kliniker för allmäntandvård, specialisttandvård och sjukhustandvård. Vi har precis öppnat dörrarna till Leendecentralen - vårt nya Centrum för munhälsa i Lund. Här finns företagsledning, specialist- och allmäntandvårdsklinik samt forskning & utveckling samlat under ett tak. Leendecentralens kunskapsarena ger också alla Folktandvården Skånes medarbetare tillgång till den senaste tekniken och bästa tänkbara förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte. Allt för att vi ska kunna erbjuda skåningarna framtidens tandvård.

Tillsvidare

Heltid

Heltid.

Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Provanställning kan bli aktuellt.

Fast månads- vecko- eller timlön

Enligt avtal.
Tandhygienist Hovåstandläkarna
Tandhygienist hovåstandläkarna

75-100%

Tillträde mars-19

Privat mottagning med tre stycken tandläkare som bedriver barn och vuxentandvård i nya fräscha lokaler.

Du kommer att arbeta med undersökningar av både barn och vuxna, uppföljande parodbehandling och visst assistansarbete.

Nu söker vi dig, glada och positiva person, som älskar möten med nya människor.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet.

Du bör ha ett mjukt handlag och gilla att göra det lilla extra för att patienten skall känna sig bekväm.

Tillsvidare

6 månaders provanställning